Fragen? Rüfen Sie uns an:  +31 (0)180 331 655

Agriculture

 

Balance of Plant

Wij ontwerpen en realiseren complete WKK projecten op basis van uw gasmotor. Dit betekent voor u dat u maar 1 aanspreekpartner hebt voor Balance of Plant. U heeft het klantcontact, wij verzorgen de rest!

Akoestische omkasting, rookgasreiniging, rookgaskoeling, smeerolie systeem, waterzijdige inpassing of elektrische inpassing, wij verzorgen het complete pakket. En omdat veel van onze klanten zich in het buitenland bevinden zorgen we er ook voor dat onze supervisor u desgewenst kan ondersteunen met de  opbouw van het geheel.

 

Schoorstenen

Ook voor de tuinbouw leveren we een breed assortiment schoorstenen. Of het nu gaat om aluminium schoorstenen voor tuinbouwketels of om schoorstenen voor WKK installaties. Wij ontwerpen en bouwen ze allemaal! Onze producten vinden hun weg in Nederland en ver daarbuiten.

 

Collectoren

Collectoren worden gebruikt om (al dan niet gereinigde) afgassen van ketel en gasmotor in de kas te emitteren. Bij het ontwerp van de collector is het belangrijk een goede opmenging tussen de verschillende gasstromen te verkrijgen en ervoor te zorgen dat de rookgassnelheden en daaraan gekoppeld de rookgaszijdige weerstanden binnen de specificaties van de CO2 ventilatoren te houden om optimale verspreiding door het warenhuis te garanderen.

 

 

 

agriculture6
agriculture3
agriculture4
agriculture1
agriculture2
agriculture5
agriculture7

 

Nehmen Sie Kontakt mit uns auf

 

 

Array Industries

Hoogeveenenweg 29

2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel

 

info@arrayindustries.com

+31 (0) 180 331655

Folge uns