Skip to main content

Your Emissions in control

Jobs

Always looking for talent.

De organisatie biedt veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling en heeft een betrokken werksfeer waar medewerkers zich snel thuis voelen.

Lasser/Samensteller

Als lasser/samensteller bewerk je stalen en RVS platen of leidingdelen tot complexe rookgas-systemen voor de o.a. de utiliteitsbouw, industrie en energiesector. De werkzaamheden bestaan uit tekening lezen, fitten en MIG/MAG (of TIG) lassen.

Monteur buitendienst

De werkzaamheden bestaan o.a. uit het monteren van flenzen en constructies, lassen, fitten, tekening lezen en bouwen. Je levert jouw bijdrage aan de goede sfeer om met elkaar de klus op tijd, met slimme oplossingen en met goede kwaliteit op te leveren.

Stages en BBL

Array Industries biedt stages en leer-ervaringsplaatsen (BBL en HBO-duaal). Studenten maken deel uit van het projectteam en buigen zich over interessante opdrachten. We zorgen voor begeleiding door vakspecialisten. Na de stage bestaan er mogelijkheden om als bijbaan naast de studie of als starter te blijven werken.

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zie je geen passende vacature erbij staan? Stuur dan je open sollicitatie en CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. De organisatie is groeiend en continue in ontwikkeling en er ontstaan geregeld nieuwe functies en mogelijkheden.